Waarom is Bastion 365 de meest veilige e-mail oplossing voor jouw bedrijf?

Waarom is Bastion 365 de meest veilige e-mail oplossing voor jouw bedrijf?

In de zakenwereld is e-mail de primaire vorm van communicatie. Van het versturen van tijdgevoelige memo’s tot het delen van grote bestanden met klanten en collega’s, e-mail is een essentieel hulpmiddel om jouw bedrijf soepel te laten draaien. Maar met grote macht komt grote verantwoordelijkheid en met e-mail komt het risico van datalekken en andere beveiligingsrisico’s. Daarom is het zo belangrijk om een veilige e-mail oplossing voor jouw bedrijf te kiezen, zoals Bastion 365.

 

Bastion 365 is een cloud-gebaseerde e-mail beveiligingsoplossing die bedrijven bescherming biedt tegen de steeds groter wordende dreiging van cyberaanvallen. Met Bastion 365 kunt je er zeker van zijn dat de e-mailcommunicatie van jouw bedrijf veilig is. Hier is een blik op enkele van de functies die Bastion 365 de meest veilige e-mail oplossing voor jouw bedrijf maken: 

Encryptie van militaire kwaliteit

Bastion 365 gebruikt AES-256 bit encryptie, hetzelfde type encryptie dat door het Amerikaanse leger wordt gebruikt om geheime informatie te beschermen. Dit zorgt ervoor dat de e-mailcommunicatie van jouw bedrijf altijd veilig is.

Twee-factor authenticatie

Twee-factor authenticatie voegt een extra beveiligingslaag toe aan jouw account door je te vragen om naast jouw wachtwoord een code in te voeren vanaf jouw mobiele apparaat. Dit maakt het veel moeilijker voor hackers om toegang te krijgen tot jouw account.

Real-time bedreigingsdetectie

Bastion 365 controleert jouw account voortdurend op tekenen van verdachte activiteiten en waarschuwt je onmiddellijk als er bedreigingen worden gedetecteerd. Zo kun je snel actie ondernemen om schade aan jouw account te voorkomen.

 

Neem geen risico’s met de e-mail beveiliging van jouw bedrijf en overweeg om te kiezen voor Bastion 365, de meest veilige e-mailoplossing op de markt van vandaag. Met militaire encryptie en real-time bedreigingsdetectie kun je er zeker van zijn dat de e-mailcommunicatie van jouw bedrijf altijd veilig is.

 

Bron: https://www.bastion365.nl/

Reacties zijn gesloten.