Hoe interessant is het gebruik van neon tegenwoordig?

Hoe interessant is het gebruik van neon tegenwoordig?

Vroeger was het zo dat de keuze voor neon voor veel mensen al snel was gemaakt. Tegenwoordig wordt vaak de vraag gesteld of dat nog altijd zo is. Wegen de voordelen van neonverlichting met andere woorden vandaag de dag nog even zwaar door als vroeger het geval was? Dat is een goede vraag. Hoe we het ook draaien of keren, wanneer je ergens een neonreclame ziet hangen valt dit bijzonder hard op in de omgeving. Wat dit betreft spreekt het interessante karakter voor zich. Er is echter nog meer om te ontdekken. Benieuwd wat? Dan is het zeker en vast de moeite waard om je even uitgebreid te verdiepen in de informatie die je hieronder terug kan vinden.

Wat zijn de voordelen waar je op kan rekenen bij neon?

Dat neon door de jaren heen zo interessant is gebleken is het gevolg van de vele voordelen die eraan verbonden zijn. Voor veel mensen is het niet helemaal duidelijk wat deze voordelen nu precies zijn. Geldt dat ook voor jou? We hebben ze hieronder nog even voor je op een rijtje gezet:

  • Neon valt ongelofelijk sterk op in het straatbeeld;
  • De verbruikskost van deze verlichting ligt merkelijk lager in vergelijking met vroeger;
  • Ook de aankoopprijs is door de jaren heen aanzienlijk lager komen te liggen;
  • Je kan kiezen tussen standaard en maatwerk neonverlichting;

Spreken deze voordelen jou in de praktijk ook wel aan? Dan zal je al snel tot de conclusie komen dat kiezen voor het kopen van neonverlichting ook voor jou zeer interessant kan zijn.

Is er ook sprake van nadelen bij neonverlichting?

Vroeger was het zo dat de keuze voor neon in de praktijk toch vaak gepaard ging met enkele nadelen. In eerste instantie was het bijvoorbeeld zo dat neonverlichting als behoorlijk duur werd bestempeld. Dat was vooral het gevolg van het feit dat er alleen maar zoiets bestond als glasneon. Tegenwoordig is dat toch wel even anders. Het is dan ook vandaag de dag mogelijk om eveneens te kiezen voor een aanzienlijk voordelige vorm van neonverlichting. Dat maakt dat deze vorm van reclame of marketing voor nog meer mensen financieel tot de mogelijkheden behoort.

Nog een ander nadeel waar je vroeger rekening mee moest houden had te maken met het significante energieverbruik van neonverlichting. Ook dat is een nadeel dat tegenwoordig niet meer speelt. De komst van LED neon heeft er namelijk voor gezorgd dat dit energieverbruik aanzienlijk kan worden gereduceerd. Ook hier hoef je dan ook zeker niet meer voor te vrezen.

Conclusie; de keuze voor neonverlichting is ook nu nog steeds interessant!

De keuze voor neon is door de jaren heen voor heel wat mensen en bedrijven zeer interessant gebleken. De nadelen die in het verleden van toepassing waren op deze vorm van verlichting gelden tegenwoordig dan ook niet langer meer. Wanneer je op zoek bent naar een manier om efficiënte marketing te voeren in het straatbeeld zal je al vrij snel tot de conclusie komen dat neon verlichting op dat vlak ongelofelijk interessant kan zijn. De nieuwe mogelijkheden die voor deze verlichting inmiddels op de markt zijn geïntroduceerd hebben er ondertussen ook voor gezorgd dat de keuze voor neon in vergelijking met vroeger alleen maar nog interessanter is geworden. Hoe dan ook is deze optie ook voor jouw winkel of onderneming dus zeker het overwegen waard.

Reacties zijn gesloten.